Væg-til-væg tæpper

 

Hygge, varme og lune tæer. Sådan kan man beskrive følelsen af at have fået et nyt væg-til-væg tæppe i lejligheden eller huset. Det er alle sanserne, der kommer på spil, når den hårde overfladen brydes med det bløde. Der skal ikke mere til, for at det velkendte hjem får en helt ny atmosfære.

For væg-til-væg tæpper, kig ind forbi vores butik til en snak. Eller kontakt os på e-mail eller telefon.

Vi har utallige væg-til-væg tæpper i alle mulige farver, hvor det varierer helt fra sort, til postkasserød og frem til de klassiske beige og blødere farver.

Du kan også vælge et mønster, hvor især børneværelset kan blive spækket med sjove figurer og racerbiler. Vi har gjort mulighederne uendelige, så vi er sikre på, at du finder din personlige stil i vores sortiment.

Så tag et kig på alle vores kvalitets væg-til-væg tæpper i butikken. Uanset hvilken farve og type du vælger, så får du de akustikforbedrende egenskaber med. Du vil tydeligt mærke, hvordan tæppet fungerer som lyddæmper i rummet. Når en hård overflade brydes med blødt, så vil genklangen aftage. Så udover at skabe hyggelig stemning i hjemmet, så nedjusterer du hverdagens gener. Det er blot en af fordelene ved at vælge et væg til væg-tæppe fra Brandts Tæpper.

Vi ses i butikken.